Kontaktet

Adresa:Istrska ulica 41
6000 Koper – Capodistria
e-mail: kdiliria@gmail.com
TRR: IBAN SI56 0223 6025 7265 484 NLB

Antarët e kryesis të shoqatës ILIRIA:

Kryetari:
GSM
Heset Ahmeti
041/648-076
Nënkryetaret:
Bashkim Zyba
041/640-296
Naser Krasniqi
031/648-009
Sekretaret:
Driton Shehu
041/509-757
Arkataret:
Sabit Behrani
031/586-656
Hazbi Rexhepi
031/275-741
Udhëheqesi i sektorit letrar dhe muzikor:
 
Mexhid Hoxha
041/729-517
Udhëheqes i sektorit sportivë:
 
Urim Spahiu
040/511-386
Kryetari i kshillitë disciplonorë:  
Qerim Elshani
040/648-202